Update Reset
Update Reset

Om Dade

Det hele startede for snart 20 år siden i Spanien, jeg var lige flyttet til landet, for at få lidt udlandserfaring.

En aften kom jeg til at tale med indehaveren af flere diskoteker og barer. Han fortalte om deres konstante problem med at få leveret flyere i et ordentligt design til tiden. 

Jeg skyndte mig, at få lavet en aftale på prøve. Det blev starten til nogle lærerige år i Spanien, netværket blev udbygget og det gik godt.

Jeg blev lidt ældre og besluttede mig for at vende næsen hjemad. Jeg fik mit CVR-nummer i 2009, og var klar til det danske marked.

Siden starten, har jeg opbygget et solidt netværk af kunder og samarbejdspartnere indenfor vores kernekompetencer som er webdesign, grafisk design og strategi og rådgivning samt projektudvikling. 

Den oprindelige ide med virksomheden var at gøre det muligt for vores kunder at få grafisk design til markedsføring af deres produkter og hjemmesider af høj teknisk kvalitet. Denne ideologi hvis man kan kalde dén det - arbejder vi stadig efter idag. 

Det er meget enkelt. Hos Dade vægtes pålidelig kundeservice og høj kundetilfredshed højest når vi arbejder for vores kunder- og det er noget som aldrig vil ændre sig.  


Tid til at give tilbage

Jeg har i gennem længere tid hjulpet iværksættere. med at forvandle deres idéer til succes forretninger. Det er utroligt hvad et godt råd, kan gøre i hænderne på de rigtige personer. 

Jeg samarbejder med forskellige organisationer, både i indland og udland for at fremme iværksætteri. Og jeg er selvfølgelig altid frisk på at give et godt råd eller vejlede iværksættere, bare giv mig et ring, så finder vi sikkert også en løsning til dig

Update Reset

KONTAKTINFORMATION

Dade

DK +45 425 88 333

ES +34 665 40 28 70

info@dade.dk

Nylandsvej 1

4622 Havdrup


INDHOLD

Åbningstider

Mandag     09:00 - 16:00

Tirsdag      09:00 - 16:00

Onsdag      09:00 - 16:00

Torsdag     09:00 - 16:00

Fredag       09:00 - 15:00

Lørdag       Lukket

Søndag      Lukket