Update Reset
Update Reset
Update Reset

Iværksætter

Der findes en lang række tilbud til iværksættere offentlige og private, men det gør det stadig ikke nemt at være iværksætter. Det er en helt ny verden man begiver sig ind i. Du der pludseligt dig selv arbejde 16 timer om dagen, kunderne hænger ikke på træerne, men udgifterne strømmer ind. Det lyder som et skræk scenarie, men når du har prøvet det, vil du sikkert være enig i at det er helt fantastisk.

Du kan se hvordan din virksomhed former sig dag efter dag, du har noget at være stolt af. Snart kommer kunderne med jævne mellemrum, du bliver bedre til at fordele din tid, og du har fundet de leverandører du er tryg ved. 

Din idé er nu en virksomhed, og du skal overveje om du skal ansætte eller bare være dig. Nu ser du tilbage på de 16 timer om dagen, og ville gøre det hele om uden at tænke over det.

Men, hvordan kommer man dertil, hvor man kan se tilbage med glæde. Spørg dig selv: 

1. Er din idé bæredygtig?

2. Har du de rette kompetencer eller kan du lære dem? 

3. Har du økonomien eller kan du skaffe investorer?

4. Har du undersøgt dine service og produkt leverandører, så du ikke betaler for katten i sækken?

5. Har du vedholdenhed nok til at se din idé hele vejen igennem?

6. Har du været ærlig og selvkritisk i dine svar?


Har du svaret ja til alle spørgsmål, der du godt på vej, de fleste er ikke helt sikre på spørgsmål nummer 4. Det er også svært, hvem skal lave hjemmesiden, hvem skal designe dine visitkort, logo eller alt det andet. 

Jeg har i mange år hjulpet iværksættere på rette vej, og har derfor en bred erfaring indenfor iværksætteri. Selv er jeg med i 5 virksomheder, jeg selv har startet, som det så fint hedder på engelsk Founder and owner. Har du spørgsmål, så give mig et ring eller kontakt mig igennem nogle af de iværksætter hjælpe organisationer jeg er med i, f.eks. EVOeasy. 

EVOeasy er en gruppe håndplukkede virksomheder, der giver gratis rådgivning, produkter og services til iværksættere med CVR-nummer under 1 år. Der gives f.eks. en gratis hjemmeside (setup er gratis, så koster det 400 DKK om måneden derefter i abonnement, men det er meget billigt og hurtigt at komme i gang. Du kan have hjemmesiden samme dag. Der gives 500 gratis visitkort, gratis regnskabsprogram i 6 måneder. Og en lang række virksomheder byder ind med gratis rådgivning. 

Held og lykke med din virksomhed

Brian Rasmussen

Update Reset

KONTAKTINFORMATION

Dade

DK +45 425 88 333

ES +34 665 40 28 70

info@dade.dk

Nylandsvej 1

4622 Havdrup


INDHOLD

Åbningstider

Mandag     09:00 - 16:00

Tirsdag      09:00 - 16:00

Onsdag      09:00 - 16:00

Torsdag     09:00 - 16:00

Fredag       09:00 - 15:00

Lørdag       Lukket

Søndag      Lukket